Digitale start verkoop Fase 5B

Welkom bij de digitale start verkoop van de T van Teteringen Fase 5B.

START VERKOOP
De start verkoop is digitaal. Dat betekent dat per 03 mei 2022 om 10:00u alle documentatie digitaal beschikbaar wordt gesteld op de website (www.tvanteteringen.nl). U vindt daar onder andere de brochure en prijslijst.

INSCHRIJVEN KAN UITSLUITEND DIGITAAL
Vanaf 3 mei 10:00u kunt zich (digitaal) inschrijven
voor één of meerdere bouwnummers van de mooie woningen op deze unieke plek.

U kunt zich inschrijven door het digitale inschrijfformulier uiterlijk 15 mei 2022 om 12.00 uur volledig in te vullen. Het inschrijfformulier vindt u hieronder.

PROCEDURE TOEWIJZING
Na afloop van de inschrijftermijn worden de woningen toegewezen. Hierbij streven we naar een zo optimaal mogelijke bezetting van de bouwnummers. Er wordt toegewezen aan de meeste concrete kandidaten, waarbij we proberen tegemoet te komen aan de hoogste voorkeur van de kandidaat.

Het meest concreet bent u als uit uw inschrijving blijkt dat uw financiële positie zodanig is dat de aankoop van de betreffende woning ook daadwerkelijk mogelijk is. Dit kan blijken uit uw inkomen- en/of vermogensgegevens, dan wel een financiële toets door een bank of hypotheekadviseur. Een voorbeeld hiervan vindt u hieronder in de lijst met bijlagen.

VRAGEN
Mocht u vragen hebben of nadere informatie wensen, neemt u dan contact met ons op. We maken graag een telefonische of videobelafspraak voor u met Bart Kimenai of Bas Korving. Zij kunnen dan e.e.a. toelichten en uw vragen te beantwoorden (let op: dit is geen verkoopgesprek!). We staan met alle plezier voor u klaar.

BIJLAGEN:

Brochure (klik hier om te downloaden)

Prijslijst (klik hier om te downloaden)

Start verkoop brief (klik hier om te downloaden)

Voorbeeld financiële check

Inschrijving reservelijst

    dit is een project van:

    De informatie op deze website is met zorg samengesteld door ROWA projects BVBA en Ed van Sundert BV. Aan de in deze uitgave opgenomen artist impressions, plattegronden, tekeningen, situaties, maatvoeringen, oppervlaktematen en omschrijvingen kunnen echter geen rechten worden ontleend. Bepalend is enkel hetgeen wat in het verkoopbestek, verkooptekeningen, koopovereenkomst, aannemingsovereenkomst en diverse bijlagen wordt vastgelegd.

    Lees ook onze privacyverklaring.